Hapro Giro fietsendrager voor op het dak van uw auto

Op de Schouders
Wanneer u geen trekhaak op uw auto heeft om een fietsendrager op te monteren wil dat natuurlijk niet zeggen dat u geen fietsen mee kunt nemen op uw auto. Er bestaat ook nog altijd de mogelijkheid om uw fietsen te vervoeren middels een fietsdrager die u kunt monteren op het dak van uw auto. De Hapro Giro is hiervoor de geschikte fietsdrager. Op het dak van uw auto monteert u een dakdrager vervolgens bevestigt u de Hapro Griro fietsdrager eenvoudig door middel van een T-profiel of door middel van een beugel op de dakdargers.

Stijlvol transport!
Voor het vervoeren van één of meerdere fietsen bovenop het dak van uw auto is de Hapro Giro ideaal. Stijlvol aluminium design houdt met mooi vormgegeven kunststof componenten iedere fiets in klemvaste houdgreep. Kwaliteit met 3 jaar garantie.

Beladen eenvoud

Met meerdere Hapro Giro's neemt u probleemloos de fietsen mee van het hele gezin. Dankzij het doordachte Fit-loch systeem belaadt u gemakkelijk en brengt u uw fietsen veilg en comfortabel naar elke bestemming. De Hapro Giro is geschikt om maximaal 17Kg te dragen. Onbelast is de Hapro Giro eenvoudig in te klappen voor een lagere luchtweerstand en biedt dan ook een esthetische aanblik. De Hapro Giro laat zich bovendien uitstekend combineren met een Hapro dakkoffer.

Klikt u hieronder op de productafbeelding om direct naar de productpagina van de Hapro Giro fietsdrager te gaan.

Hapro Giro, dak fietsendrager

Hapro Giro, dak fietsendrager

van € 109,- voor € 95,- Meer info
Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy