Hapro Cronos dakdrager aluminium

De dakdrager voor auto's met dakrailing!
De Hapro Cronos dakdrager aluminium is geschikt voor vrijwel elke auto met dakrailing, zelfs voor auto's met een dakrailing waarbij geen ruimte tussen dak en railing is. De Hapro Cronos aluminium is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Door de automerkenlijst te raadplegen of 4 eenvoudige stappen in onze Hapro dakdrager configurator te doorlopen kunt u zien welke Hapro Cronos dakdrager geschikt is voor uw auto.

Productpagina Hapro Cronos aluminium 109cm                  Productpagina Hapro Cronos aluminium 125cm

                                             

Kwaliteit, functionaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid!
Eenvoudige functionaliteit, geteste kwaliteit, perfecte afwerking en grootst mogelijke variabiliteit spreken voor deze functionele en visueel aantrekkelijke Hapro Cronos dakdrager. Deze aluminium dakdrager biedt u de basis voor het transport van diverse spullen. Met de aanschaf van de Hapro Cronos dakdrager kiest u voor kwaliteit, functionaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

Eigenschappen van de Hapro Cronos dakdragers:

Hapro cronos aluminium versus Hapro Cronos staal
De keuze voor een aluminium of een stalen Hapro Cronos dakdrager is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoefen. Beide Hapro Cronos dakdragers zijn vervaardigd volgens de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gebruiksgemak, technologie en design. De Hapro Cronos aluminium dakdrager heeft een aantal voordelen ten opzichte van de stalen uitvoering vandaar ook het prijsverschil.

Hieronder een opsomming van de esthetische en functionele voordelen van de aluminium dakdrager:

  • Luxueuzere en robuustere uitstraling
  • Rubberen windgeleidingsstrip, (deze zorgt voor minder ruis, nagenoeg geruisloos)
  • De rubberen windgeleidingsstrip kan verwijderd worden waardoor T-adapter kits bevestigd kunnen worden in de dakdrager.
  • Het bevestigen van een fietsdrager op een aluminium dakdrager is eenvoudiger dankzij het T-profiel.

 

Handleiding Hapro Cronos aluminium

Terug

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy