Hapro Automaxi dakdrager staal

De dakdragers voor auto's zonder dakrailing!
De Hapro Automaxi dakdrager staal is geschikt voor vrijwel elke auto zonder dakrailing. De Hapro Automaxi dakdrager is verkrijgbaar in verschillende lengtes met verschillende Fix Roof Foots. Door 4 eenvoudige stappen in onze Hapro dakdrager configurator te doorlopen kunt u zien welke complete Hapro Automaxi dakdrager set geschikt is voor uw auto.

Kwaliteit, functionaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid!
Eenvoudige functionaliteit, geteste kwaliteit, perfecte afwerking en grootst mogelijke variabiliteit spreken voor deze functionele en visueel aantrekkelijke Hapro Automaxi dakdrager. Deze stalen dakdrager biedt u de basis voor het transport van diverse spullen. Met de aanschaf van de Hapro Automaxi dakdrager kiest u voor kwaliteit, functionaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

Eigenschappen van de Hapro Automaxi dakdrager:

Hapro Automaxi aluminium versus Hapro Automaxi staal
De keuze voor een aluminium of een stalen Hapro Automaxi dakdrager is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoefen. Beide Hapro Automaxi dakdragers zijn vervaardigd volgens de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gebruiksgemak, technologie en design. De Hapro Automaxi aluminium dakdrager heeft een aantal voordelen ten opzichte van de stalen uitvoering vandaar ook het prijsverschil.

Hieronder een opsomming van de esthetische en functionele voordelen van de aluminium dakdrager:

  • Luxueuzere en robuustere uitstraling
  • Rubberen windgeleidingsstrip, (deze zorgt voor minder ruis, nagenoeg geruisloos)

Hapro Automaxi staal € 109,00

 

Terug

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy