Welke automodellen

Dakdragers voor veel verschillende automerken en automodellen
Er zijn veel verschillende merken auto's zoals BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen, Opel, Ford, Peugeot, Renault, Citroen, Saab, Fiat, Alfa Romeo, Chrysler, Honda, Mitsubishi, Nissan, enz.. Om nog maar te zwijgen over de vele verschillende modellen van de betreffende merken. Dit betekent dat er verschillende dakconstructies zijn, wat weer tot gevolg heeft dat er verschillende dakdragers en bevestigingsystemen zijn om de dakdrager op uw auto te bevestigen.Hieronder een opsomming van de mogelijkheden.

Er zijn 3 manieren om uw dakdragers te bevestigen op uw auto, namelijk:

  1. Dakdragers monteren op de dakrailing van uw auto (zowel open als gesloten dakrails)
  2. Dakdragers monteren in de daarvoor bestemde fix points op het dak.
  3. Dakdragers monteren in de deur openingen van uw auto.

Voor alle mogelijke manieren om dakdragers te monteren hebben wij dakdragers in ons assortiment, zelfs voor auto's met een gesloten dakrails. Met de aanschaf van een Hapro dakdrager kiest u voor kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid. Door 4 eenvoudige stappen te doorlopen in onze dakdrager configurator kunt u zien welke dakdrager geschikt is voor uw auto. Ook kunt u voor auto's met een open en gesloten dakrailing de automerkenlijst raadplegen.

  1. Dakdragers monteren op de dakrailing van uw auto (zowel open als gesloten dakrails)
    De Hapro Cronos dakdrager is geschikt voor vrijwel elke auto met dakrailing, zowel open als gesloten (geïntegreerde dakrails). De Hapro Cronos dakdragers zijn  verkrijgbaar in een aluminium en stalen uitvoering en verschillende lengtes. Door de automerkenlijst te raadplegen of 4 eenvoudige stappen in onze Hapro dakdrager configurator te doorlopen kunt u zien welke van onderstaande Hapro Cronos dakdragers geschikt zijn voor uw auto.

        

Controleert u voordat u een Hapro Cronos dakdrager aanschaft de automerkenlijst, of de dakdrager configurator hier vindt u welke lengte dakdrager (109 of 125 cm) geschikt is voor uw auto.

 

 

Terug

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy