Hapro Atlas 2 Premium Fietsendragers

Uw betrouwbare partner voor avontuurlijke uitstapjes!
De Hapro Atlas 2 fietsendrager is mooi, sterk, veilig, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd. Dit alles met de zekerheid van 3 jaar garantie! De fraai uitgevoerde Hapro Atlas 2 fietsendrager monteert en vergrendelt u zeer eenvoudig. Met slechts één handbeweging bevestigt u de Hapro Atlas 2 fietsendrager muurvast op elke gangbare trekhaak. 

De 13-polige Premium E-bike fietsdrager
De Hapro Atlas 2 Premium fietsdrager is geschikt voor 2 fietsen en is verkrijgbaar met een 13-polige aansluiting. Wij leveren gratis een 7-polige verloopstekker mee zodat hij ook geschikt is voor auto's met een 7-polige aansluiting. Houd u er wel rekening mee dat het achteruitrijlicht en mistlicht het dan niet doet.De Hapro Atlas, 2, Premium E-bike, 13-polig heeft vele pluspunten: snelbevestigingssysteem, verstelbare wielhouders, framhouders, diefstalbeveiliging en kantelfunctie. Daarnaast is De Hapro Atlas 2 Premium E-bike (13-polige) fietsdrager speciaal ontwikkeld voor elektrische fietsen. Dankzij de stevige constructie van de Hapro Atlas 2 premium E-bike fietsendrager is extra laadgewicht toegestaan. Door de grotere afstand tussen de wielgoten is er voldoende ruimte voor twee elektrische fietsen met een accu of zelfs een middenmotor.

Gepaste trots!
Wanneer je een product ontwikkelt, combineer je de praktijkwensen met de technische mogelijkheden in combinatie met je eigen filosofie over de juiste verhouding prijs/kwaliteit. Dankzij onze tevreden klanten, wisten we al dat dit bij de Hapro Atlas goed gelukt is. Maar het is toch erg leuk dat het onafhankelijke testpanel van kenners tot dezelfde conclusie komt”

Hapro Atlas komt al 2 keer als ‘Beste Koop’ uit ANWB Toeractief praktijktest

‘Een fraaie fietsdrager met een aantrekkelijk prijskaartje’

Kapelle - De Hapro Atlas fietsdrager komt als ‘Beste Koop’ uit de praktijktest van ANWB Toeractief. Een kritisch en onafhankelijk panel testte voor de maart uitgave zes fietsdragers (geschikt voor twee fietsen). De producten werden getest op trekhaakmontage, bevestiging van de fietsen en rijgedrag op een afwisselend parcours. De verhouding tussen prijs en prestatie van de Hapro Atlas beoordeelden de experts als uitstekend, waarmee de stijlvolle fietsdrager terecht het etiket Beste Koop kreeg. Lees hier het volledige testartikel. 

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy