Hapro Atlas 3- de fietsdrager voor max.drie fietsen

Uw betrouwbare partner voor avontuurlijke uitstapjes!
De Hapro Atlas 3 fietsendrager is mooi, sterk, veilig, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd. Dit alles met de zekerheid van 3 jaar garantie! De fraai uitgevoerde Hapro Atlas 3 fietsendrager monteert en vergrendelt u zeer eenvoudig. Met slechts één handbeweging bevestigt u de Hapro Atlas 3 fietsendrager muurvast op elke gangbare trekhaak. 

De Hapro Atlas 3, 7-polig of 13-polig
De Hapro Atlas 3 fietsdrager is geschikt voor 3 fietsen en is verkrijgbaar in een 7 polige en 13 polige uitvoering. De Hapro Atlas 3, 7-polig en Hapro Atlas 3, 13-polig heeft vele pluspunten: snelbevestigingssysteem, verstelbare wielhouders, framehouders, diefstalbeveiliging en kantelfunctie. Daarnaast heeft de Hapro Atlas 3,13-polige fietsendrager een achteruitrijlicht, mistlicht en inklapbare verlichting. Ook heeft de Hapro Atlas 3, 13-polige fietsdrager een nog geavanceerder kantelsysteem. Hierdoor krijgt u eenvoudig en snel toegang tot de achterklep zonder uw fietsen er af te hoeven halen.

Verschillen tussen de 7-polige en 13-polige Premium E-bike variant.

Gepaste trots!
Wanneer je een product ontwikkelt, combineer je de praktijkwensen met de technische mogelijkheden in combinatie met je eigen filosofie over de juiste verhouding prijs/kwaliteit. Dankzij onze tevreden klanten, wisten we al dat dit bij de Hapro Atlas goed gelukt is. Maar het is toch erg leuk dat het onafhankelijke testpanel van kenners tot dezelfde conclusie komt”

Hapro Atlas komt al 2 keer als ‘Beste Koop’ uit ANWB Toeractief praktijktest

‘Een fraaie fietsdrager met een aantrekkelijk prijskaartje’

Kapelle - De Hapro Atlas fietsdrager komt als ‘Beste Koop’ uit de praktijktest van ANWB Toeractief. Een kritisch en onafhankelijk panel testte voor de maart uitgave zes fietsdragers (geschikt voor twee fietsen). De producten werden getest op trekhaakmontage, bevestiging van de fietsen en rijgedrag op een afwisselend parcours. De verhouding tussen prijs en prestatie van de Hapro Atlas beoordeelden de experts als uitstekend, waarmee de stijlvolle fietsdrager terecht het etiket Beste Koop kreeg. Lees hier het volledige testartikel.

Hapro Atlas 3 fietsendrager, Blue Premium-13-polig

Hapro Atlas 3 fietsendrager, Blue Premium-13-polig

ARTIKEL OP VOORRAAD! van € 419,- voor € 359,- Meer info
Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy