Hapro dakdragers

Met de aanschaf van een Hapro dakdrager kiest u voor kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid. Onze Hapro dakdragers zijn geschikt voor auto’s met en zonder dakrailing. De Hapro dakdragers zijn verkrijgbaar in een aluminium of stalen uitvoering. Door 4 eenvoudige stappen te doorlopen in onze dakdrager configurator kunt u zien welke dakdrager geschikt is voor uw auto.

 

 

 

 

 
€ 129,00
 
€ 109,00
Hapro Cronos dakdrager
(geschikt voor auto’s met dakrailing)

De Hapro Cronos dakdragers zijn verkrijgbaar in een aluminium of stalen uitvoering. Door de automerkenlijst of onze dakdrager configurator te raadplegen kunt u zien welke dakdragers geschikt zijn voor uw auto. Mocht u, alvorens u de dakdrager confugurator raadpleegt graag meer productinformatie en specificaties willen bekijken van de Hapro Cronos dakdragers dan kunt u dat doen middels onderstaande links.

Hapro dakdrager Cronos aluminium
Hapro dakdrager Cronos staal

 
 
€ 129,00
 
€ 109,00
Hapro Automaxi dakdrager
(geschikt voor auto’s met en zonder dakrailing)

De Hapro Automaxi dakdragers zijn verkrijgbaar in een aluminium of stalen uitvoering. Door onze dakdrager configurator te raadplegen kunt u zien welke dakdragers geschikt zijn voor uw auto. Mocht u, alvorens u de dakdrager confugurator raadpleegt graag meer productinformatie en specificaties willen bekijken van de Hapro Automaxi dakdragers dan kunt u dat doen middels onderstaande links.

Hapro Automaxi dakdrager aluminium
Hapro Automaxi dakdrager staal

 
 
Vanaf € 159,00
 
Vanaf € 139,00
Hapro Mont Blanc dakdrager
(geschikt voor auto’s met en zonder dakrailing)

De Hapro Mont Blanc dakdragers zijn verkrijgbaar in een aluminium of stalen uitvoering. Door onze dakdrager configurator te raadplegen kunt u zien welke dakdragers geschikt zijn voor uw auto. Mocht u, alvorens u de dakdrager confugurator raadpleegt graag meer productinformatie en specificaties willen bekijken van de Hapro Mont Blanc dakdragers dan kunt u dat doen middels onderstaande links.

Hapro Mont Blanc dakdrager aluminium
Hapro Mont Blanc dakdrager staal

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy