HIT fietsdragershop: de officiële en exclusieve Hapro online shop

Online Hapro fietsendrager shop!
HIT fietsdragershop is de officiële en exclusieve Hapro online shop. Onze jarenlange nationale en internationale ervaring op het gebied van fietsendragers, dakdragers, onze vakkennis, kwalitatieve producten en onze zeer competitieve prijzen maken ons een toonaangevend bedrijf. Wij hebben als doel onze klanten ″value for money" te bieden. Onze Hapro fietsendragers staan voor kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak dit alles natuurlijk tegen een gunstige prijs en de service die u als klant verdient!

Kwaliteit, service en deskundigheid!
HIT fietsdragershop kenmerkt zich door klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, kwaliteit en service. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal. Naast onze kwalitatieve producten en competitieve prijzen bieden wij u dat stuk extra service waar een klant in onze ogen recht op heeft namelijk: deskundig advies,  gratis bezorging, levering binnen één werkdag of levering op een door u gewenste dag. Wij staan voor, tijdens en na uw aankoop voor u klaar, dus mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn dan kunt u ook op ons rekenen! voor meer informatie omtrent onze extra service kunt u ons service concept bekijken.

HIT Fietsdragershop is onderdeel van HIT Online Shops
De onderstaande bedrijven zijn onderdeel van HIT Online Shop:

HIT fietsdragershop
www.haprofietsdragers.nl

HIT Roofboxshop              
www.haprodakkoffers.nl
www.haproserviceonderdelen.nl

HIT Beauty & Wellness
www.haprozonnebanken.nl

HIT Online Shops (Duitsland)
www.haproshop.de
 
www.haprosolarium.de                                               

Hapro International

Hapro dakkoffers, Nederlands product!
Hapro dakkoffers worden in Nederland ontwikkeld en vervaardigd volgens de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gebruiksgemak, technologie en design. Het continue ontwikkelen van nieuwe succesvolle producten, welke aansluiten bij de laatste trends in de markt en de wensen van de klant, vormen de basis voor het succes van Hapro International. Mede hierdoor is Hapro International uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op de nationale en internationale markt voor dakkoffers.

Hapro zonnebanken, Nederlands Product!
Hapro International is niet alleen een van de marktleiders op het gebied van dakkoffers, maar is ook marktleider op de nationale en internationale markt voor professionele zonnebanken en zonnebanken voor thuis gebruik. In 2010 heeft Hapro International de productlijnen zonnebanken van Philips overgenomen. De zeer populaire inklpabare apparaten; Innergize en Mobile Sun worden nu door Hapro geproduceerd. Hapro International bestaat sinds 1982 en is sinds 1996 onderdeel van de VDL groep uit Eindhoven.

Hapro International is onderdeel van de VDL Groep
Hapro International is 100% dochter van de VDL Groep. De VDL Groep is een internationale, industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten. Het is een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. De kracht van de VDL Groep zit in de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven. Sinds de oprichting in 1953 is de VDL Groep uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 80 werkmaatschappijen, verspreid over 18 landen en met ruim 9.000 medewerkers. Recent heeft de VDL groep de autofabriek Nedcar in het Limburgse Born overgenomen. Vanaf medio 2014 zullen de er bij VDL Nedcar BMW mini's geproduceerd worden.

Bedrijfsfilm VDL Groep

            

Hapro dakdragers en fietsdragers

Hapro dakdragers en fietsdragers.
Naast ons kwalitatieve en uitgebreide dakkoffer assortiment hebben wij ook hoogwaardige Hapro dakdragers en Hapro fietsdragers in ons assortiment. De Hapro dakdragers zijn universele dakdragers die snel en eenvoudig te monteren zijn op auto's met en zonder een dakreling. Dit geldt voor vrijwel alle automerken en de hierbij behorende modellen. Door onze dakdrager configurator te raadplegen kunt u zien welke dakdragers geschikt zijn voor uw auto.

De Hapro Atlas fietsdrager voor de 2e keer uitgeroepen tot beste koop ANWB! 2011 en 2013!
Kapelle - De Hapro Atlas fietsdrager komt als ‘Beste Koop' uit de praktijktest van ANWB Toeractief. Een kritisch en onafhankelijk panel testte voor de maart uitgave zes fietsdragers (geschikt voor twee fietsen). De producten werden getest op trekhaakmontage, bevestiging van de fietsen en rijgedrag op een afwisselend parcours. De verhouding tussen prijs en prestatie van de Hapro Atlas beoordeelden de experts als uitstekend, waarmee de stijlvolle fietsdrager terecht het etiket Beste Koop kreeg. via de link Beste koop ANWB 'Toeractief' kunt u het hele artikel lezen en de uitgebreide tekst bekijken.

 

Terug

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy