Hapro Strada 2 fietsendrager online kopen - Haprofietsdragers.nl

Eenvoudig, uniek en stijlvol!
De Hapro Strada 2 E-bike M is een elegante, lichtgewicht en compacte fietsdrager voor achterop uw auto. De mooie, grotendeels in aluminium materiaal uitgevoerde Hapro Strada 2 fietsendrager bevestigt u gemakkelijk en snel muurvast op de trekhaak door het one-move-lock systeem. Monteren en vergrendelen door middel van één simpele beweging. U krijgt bovendien 3 jaar garantie!

Geschikt voor elektrische fietsen!
De Hapro Strada 2 E-bike M fietsendrager is zeer geschikt om twee E-bikes te vervoeren. Door de afstand tussen de wielgoten is er genoeg ruimte voor twee elektrische fietsen met een accu of middenmoter.Deze sterke, krachtige en kwalitatieve fietsdrager mag tot wel 60Kg beladen worden. Kijkt u wel even goed wat de maximale belasting is van uw trekhaak.

Sterk,veilig, kwaliteit en gebruiksgemak!
De Hapro Strada E-bike M fietsdrager is gemakkelijk met de robuuste click & co hendel vast te zetten. Deze click & co hendel is aan de zijkant afsluitbaar. De indicator op de kogelkop geeft aan of de fietsdrager goed bevestigd is. De framebuisklemmen van deze fietsendrager zijn uniek. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een band die verstevigd is met metaal. Dit komt niet alleen de sterkte van de fietsdrager ten goede, maar deze zijn ook niet zomaar door te knippen (diefstalpreventie). Deze band past zich overigens moeiteloos aan elke vorm framebuis aan en is snel vast te zetten dankzij het span-ratelsysteem. De Hapro Strada fietsdrager en de individuele framebuisklemmen zijn met één en dezelfde sleutel af te sluiten.

Klikt u hieronder op de productafbeelding om direct naar de productpagina van de Hapro Strada E-bike M te gaan.

Hapro Strada 2 fietsendrager, E-bike M

Hapro Strada 2 fietsendrager, E-bike M

SPECIAAL VOOR ELEKTRISCHE FIETSEN!! voor € 419,- Meer info
Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy