Verzendkosten/afhalen

GRATIS BEZORGD!
In levergebied Nederland (excl. de Waddeneilanden) bezorgen wij al uw bestellingen GRATIS! In levergebied België bedragen de verzendkosten 9,95 Euro (incl. 21% BTW.) per bestelling.

 

Al uw bestellingen worden door ons gratis bezorgd, met als extra service: snelle levering of levering op afspraak. Hier hoeft u bij ons ook niets extra's voor te betalen. Echter kunnen wij ons voorstellen dat u uw bestelling wilt komen afhalen.

Wij bieden u daarom de mogelijkheid om uw bestelling af te halen in het distributiecentrum van onze transporteur. Dit is gelegen te Eindhoven. Let op dit is een distributiecentrum, geen winkel, geen showroom. U kunt hier de producten niet fysiek bekijken, doch alleen uw bestelling afhalen. Dit is mogelijk van maandag t/m vrijdag vanaf  8.30 t/m 17.00 uur. 

Wanneer u kiest voor de optie afhalen dient u uw bestelling via ons geautomatiseerde bestel en betaalprocedure te voltooien op www.haprofietsdragers.nl. De optie rembours is uitgesloten bij het afhalen van producten. Dit heeft te maken met het feit dat de product(en) voor u worden gereserveerd.  Het meteen apart zetten van uw bestelling zorgt ervoor dat u uw bestelling reeds de volgende werkdag mits voor 19.00 uur besteld kunt ophalen.

 

Terug

Verwante producten
Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy